Webshop » Magneet sierraden » Armband zwart met pootjes

Armband zwart met pootjes

magneet10 Armband zwart met pootjes

€ 49,00

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  
De armband is gemaakt van zwart, mat geborsteld, edelstaal met daarop pootjes en is voorzien van 4 magneetjes. De armband is in 2 maten leverbaar en is via de sluiting in lengte aan te passen tussen 17,3-18,8 cm. (M-L) en 20-22,5 cm. (XL-XXL). Breedte van de armband is 8 mm.

Magneetsieraden zijn écht van alle tijden. Sieraden en magneten worden namelijk al sinds duizenden jaren met elkaar gecombineerd. Magneetsieraden zijn sieraden van hoge kwaliteit, veelal op basis van een edelplatinastaal. De meeste magneetsieraden zijn voorzien van een neodymium magneet met een kracht van 0.12 Tesla of 1200 Gauss. Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud.

Materiaal: edelstaal (319L), nikkel-allergie vrij
Uiterlijk: zwart, mat geborsteld
Aantal magneten: 4
Magneetsterkte: ieder ca. 1200 Gauss / 0.12 Tesla
Magneetsoort: Neodym
Polariteit naar lichaam: magnetische noordpool
Aantal germanium: 4 (M-L), 5 (XL-XXL)
Aantal minus-Ionen: 4 (M-L), 5 (XL-XXL)
Aantal ver-infrarood: 4 (M-L), 5 (XL-XXL)
Breedte: 8 mm
Maat M-L (ca. 17,3-18,8 cm) en XL-XXL (ca. 20-22,5 cm)

* Neodymium magneet zorgt ervoor dat de rode bloedlichaampjes weer vrij kunnen bewegen en daardoor beter in staat zijn zuurstof op te nemen en afvalstoffen te scheiden.
* Ver-infrarood houdt warmte (van spieren) vast en zorgt voor verbeterde vetverbranding. 
* Negatieve ionen komen in de natuur vooral voor bij watervallen, aan zee, na onweersbui. Deze heffen het teveel aan pos.ionen door o.a. PC, GSM, magnetron op.
* Germanium sterkt ons immuunsysteem en ondersteunt daardoor op natuurlijke wijze onze gezondheid. In de medische wereld wordt op dit moment veel onderzoek gedaan naar het effect van germanium!